Familiedag basic

Van opa en oma tot de allerkleinsten. Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. U maakt vrij gebruik van onze faciliteiten en sluit af met een driegangendiner naar keuze.

Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn.  U maakt vrij gebruik van al onze faciliteiten en sluit af met een driegangendiner naar keuze.

Onze keuken is helaas op zondag gesloten.
Tot nader order hebben wij geen diner en brunch op zondag.

De ideale familiedag voor alle leeftijden. Jong en oud vermaakt zich in het leukste familiehotel van Twente. Gegarandeerd een geslaagde dag en... als afsluiting van de dag geniet u van een heerlijk driegangen keuze diner in ons sfeervolle restaurant. U kiest uit een keuzemenu bij binnenkomst en wanneer u aan tafel gaat hebben onze koks het diner zover voorbereid dat de kinderen niet lang hoeven te wachten.
 

Familiedag-arrangement:
Arrangement is inclusief sport en diner

Prijs
Prijs per volwassene € 34,50
Kindermenu € 17,25


Familiedag all inclusive

Compleet verzorgde 5-uurs All-Inclusive: Inclusief drankjes (koffie, bier, fris en wijn)

Compleet verzorgde 5-uurs All-Inclusive: 

Inclusief drankjes (koffie, bier, fris en wijn en appeltaartje bij de koffie)

Prijs
All-in per Volwassene € 60,00
(extra uur € 4,50)

All-in per kindermenu € 30,00
Kinderen indien het een kindermenu betreft
(extra uur € 3,00)

All inclusive Familiedag met kinderanimatie in het leukste familiehotel van Twente.

Familiedag met Supagolf

Supagolf is toegankelijk voor iedereen, al vanaf 5 jaar oud. Zonder golflessen kan het spelletje moeiteloos gespeeld worden.

Familiedag met Supagolf. Golf en plezier voor jong en oud.

Supa Golf is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, golf-ervaring is niet nodig. Supa Golf heeft alles van het "echte" golfen en is een unieke golfbeleving vol spanning en plezier! Geen mini of midgetgolf - u speelt volledige holes tot maximaal 100 meter.


Het is ideaal als gezinsactiviteit, buurtfeest, voor een vrijgezellenfeest, als teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes.