Familiedag - Brunch - Feestdagen

Een doorslaand succes is ons familie arrangement op zondag. Met z'n allen een dagje uit in de Hof van Twente. Alles kan, niets moet. Gratis sport en spel, u hoeft zich niet te vervelen!

Pasen, Pinksteren, Kerst, Moederdag, Familiedag

Van opa en oma tot de allerkleinsten. Met onze familie-arrangementen heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. Jong en oud vermaakt zich in het leukste familiehotel van Twente. De ideale locatie voor alle leeftijden. Gegarandeerd een geslaagde dag.

Hier hoeft u zich niet te vervelen! 

 


Groepsfeesten buiten en binnen

De leukste groepsfeesten met verschillende spellen en activiteiten heb je bij het Aparthotel in Delden!

Met z'n allen een dagje uit in Hof van Twente. Alles kan, niets moet. Gratis sport en spel, u hoeft zich niet te vervelen! De hele dag heerlijk bezig zijn met tennis, bowling, biljarten, darten, tafeltennissen, laserschieten en zwemmen.  

Er zijn verschillende arrangementen met veel leuke activiteiten en spellen. De groepsfeesten zijn geschikt voor alle leeftijden. 

Buiten feesten >>

Binnen feesten >>

Groepsfeesten voor jong en oud met leuke, verschillende activiteiten en spellen

Kinderfeestje

Heb je een verjaardag te vieren en wil je eens een keer iets anders? Een kinderverjaardag is maar één keer per jaar. Daar wil je natuurlijk groot feest van maken.

Kinderfeest, kinderverjaardag

Kleine dametjes worden groot. En dat vier je met een echte wellness-party voor meiden. Voor de jongens hebben we een stoer programma in petto. Lekker spelen en ravotten. Er is veel te doen bij Aparthotel Delden. En de versnaperingen zijn inbegrepen.