Voor groepen - Outdoor

Familie-, buurt- of bedrijfsfeesten - Outdoor

Feesten en partijen voor families, bedrijven en groepen, binnen of buiten

Of u nu een feest organiseert voor uw medewerkers of personeelsvereniging, voor de buurt of uw familie, Aparthotel Delden heeft veel mogelijkheden voor een leuke dag, binnen of buiten.

Onze buiten-activiteiten

En ook


FatMax E-cruisers

Met de FatMax op tour door Twente.

FatMax E-cruisers

De Fat Max E-cruiser ziet er uit als een step, maar rijdt electrisch! Deze stoere electrische cruiser rijdt op de openbare weg - maar is ook niet vies van een zandpad.

Er zijn 12 cruisers beschikbaar. Bent u met meer dan 12 dan vullen we deze aan met e-bikes, of u neemt u uw eigen e-bike mee.  U mag op deze cruisers rijden zonder helm, de minimumleeftijd is 16 jaar.

 

Fat Max Cruisers WhatsApp tour

Supa golf outdoor

SupaGolf is toegankelijk voor iedereen, al vanaf 5 jaar oud. Zonder golflessen kan het spelletje moeiteloos gespeeld worden.

Supagolf bij het Apart Hotel in Twente.

Supa Golf is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, golf-ervaring is niet nodig. Supa Golf heeft alles van het "echte" golfen en is een unieke golfbeleving vol spanning en plezier! Geen mini of midgetgolf - u speelt volledige holes tot maximaal 100 meter.
Het is ideaal als gezinsactiviteit, buurtfeest, voor een vrijgezellenfeest, als teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes.

Onze arrangementen:


Golf in the dark

Zelfs in de winter en juist in de avonduren is golf in the dark een leuke activiteit voor uw vrijgezellendag, bedrijfsfeestje of familie-uitstapje. Supa-Golf in the dark is werkelijk een unieke avond uit in Twente.

  • Ontvangst met chocolademelk en krentenwegge
  • SupaGolfen in het donker
  • Glas glühwein tijdens het golfen
  • Warm hapje tijdens het golfen
  • Afsluitend buffet

Prijs per persoon vanaf € 41,50
Minimaal aantal personen is 25

Golf in the Dark bij Aparthotel in Delden

Golfclinic

Een gezellige kennismaking met de golfsport voor uw bedrijf, familie of vrienden. U maakt op een ontspannen wijze kennis met de verschillende slagen in de golfsport.

Maak kennis met golf! Golfclinic van twee uur bij het Apart Hotel in Delden.
  • Golfclinic van 2 uur
  • Oefenen in diverse slagen
  • Inclusief clubs en ballen
  • Clinic-golfcertificaat op naam

Prijs op aanvraag
Vanaf 12 personen

Toeslag afsluitend diner:
Buffet vanaf € 19,75 per persoon (min. 20 personen)
Driegangen diner vanaf € 34,50 per persoon


Mountainbike Clinic

Op een sportieve manier samen met vrienden of collega's de paden op, de lanen in. Onder leiding van een ervaren instructeur sportief bezig zijn.

Op zoek naar een actief uitje? Samen de grenzen opzoeken en verleggen? Met een mountainbike clinic van BIKE&FUN is dit mogelijk!

Niveauverschil in de groep? Geen probleem, want door middel van differentiëren kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen aan dezelfde clinic. De ochtend, middag of dag staat in het teken van sportief bezig zijn, maar ook in het samen bezig zijn. De begeleiding gebeurt door een ervaren instructeur.

Kom je niet met een groep, maar alleen of bijvoorbeeld met z’n tweeën? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden. BIKE&FUN kan een passende clinic bieden, waarmee er rekening gehouden wordt met het niveau en de wensen.

Na de tijd kan er gewerkt worden aan de inwendige mens. Door de start en finish bij het Aparthotel Delden is er ruimte en mogelijkheid voor bijvoorbeeld een lunch na afloop. Beginnen met een kop koffie? Ook dat is mogelijk!

Ben je nieuwsgierig geworden of gewoon benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan vooral een kijkje op www.bikefun.cc !

Aanvragen gaan alleen via de website van Bike&Fun

Mountainbiken Bike&Fun

Tijdelijk buiten gebruik

Op dit moment is twentefeest niet beschikbaar.

Voor alle actuele informatie en mogelijkheiden ga naar Activiteiten & Dag arrangementen op Aparthoteldelden.nl

Andere vragen?
Tel. 074-3777666
Mail. info@aparthoteldelden.nl